welkom bij studio kreatief
    Home > Workshops  
home
fotos
workshops
over studio kreatief
links
contact
 
 
Workshops

-algemene informatie en omschrijving van de workshops-

 

Algemene informatie

 

Duur: tussen 1,5 en 2 uur (afhankelijk welke workshop en de hoeveelheid personen).

Tijden: woensdag en zaterdag om 15:00. Andere tijden mogelijk, in overleg.

Prijzen: vaste prijzen per workshop per persoon. Na reservering ontvang u een bevestigingsbrief met informatie en betaalwijze. Minimum kosten €50,-.

Locatie:

-Hier in Heiloo: de workshops zijn bij mij thuis. Een gezellige ruimte in een massionette woning in Heiloo(omgeving Alkmaar). Er is plaats voor 12 personen per workshop. Wij hebben drie katten en een rookvrij huis. Ik verzorg tijdens de workshop eten en drinken.

-Kiest u voor een workshop bij u thuis, dient u over de mogelijkheid te beschikken dat we met z'n alle aan een tafel kunnen zitten. Ik verzorg dan geen eten en drinken. Bijkomende reiskosten.
Ouders/begeleiders: Als begeleider/ouder bent u welkom de workshop bij te wonen. Als begeleider(max 2 personen) mag u meedoen voor een gereduceerde prijs.

Overige: iedereen krijgt na de workshop een tasje mee om het sieraad in te doen. Er worden met uw toestemming foto's gemaakt en op de site geplaatst.

 

Keuze uit 2 workshops

-Algemene omschrijving-
 

Kralenhanger

De "kralenhanger", is het meeste populair voor verjaardagspartijtjes, is al geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en nog steeds leuk tot en met 12 jaar(ouder kan ook). Keuze uit talloze leuke kinderkralen. Kijk voor uitgebreide informatie bij kinderen

Kosten: 10,- pp

Gereduceerde prijs begeleider: 7,50

   

Wrap-armband met bedels of

sleutel/tashanger van rocailles

In deze workshop mag je kiezen uit 2 sieraden om te maken. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

De "wrap armband" een mooie armband, 5 keer om de pols geslagen. Kralen bestaan uit rocailles en wordt afgewerkt met bedels.

De "tas/sleutelhanger van roc's" is een leuke kralanger, met sleutelring en clip te gebruiken als tas/broek, sleutelhanger. Kralen bestaan uit rocailles, zeer grote keuze mogelijkheden! Kijk voor uitgebreide informatie bij Workshop met rocailles.

Kosten: 11,50 pp

Gereduceerde prijs begeleider: 9,50

   
                            

 

 
Copyright © 2006 Studio Kreatief